top of page

Miért szeretsz Niázni? - Ide töltsd fel a videót!

Nyilvános·19 members

A csoportok tevékenységei: Elmúlt 30 nap


Új bejegyzések0

Új tag0

Névjegy

NYEREMÉNYJÁTÉK - Olvasd végig!


Tölts fel a csoportba egy videót, ami maximum egy (1) perc hosszú (de inkább legyen 30 mp), hogy miért Niázol, vagy miért szeretsz Niázni, vagy miért szeretsz velem Niázni, és én sorsolok a beküldők között, méghozzá két dolgot:


NYEREMÉNYEK

- Egy smink megtanuló alkalmat minden sminkesek nagyasszonyával, a csodálatos Sipos Zitával, aki nekem menedékem, én az ő palástja alá szaladok néha be. Gyönyörűszép sminkeket alkot, nem írom le, hogy hány évtizede, mert szorulok , és bárkinek pillanatok alatt megtanítja, hogy kortól függetlenül hogyan fesse ki magát úgy, ahogy az neki a legjobban áll.

- A másik egy 5 alkalmas személyi edzés az én elképesztő Turós György barátommal, másik menedékemmel, akitől én mindig csak tanulok, akivel a legjobban tudok mozgássémát törni, és aki engem így, folyamatosan inspirál, és az, hogy egy nagyon rossz, nehéz tüdőgyulladás után én egyáltalán kapok levegőt, azt neki köszönhetem.


MIT KELL TENNED?

Vegyél fel a telefonoddal egy maximum egy perces videót, mondd el, hogy mit jelent neked a Nia/miért szeretsz Niázni/miért Niázol velem.

A videókat töltsd fel ebbe a csoportba március 1-én éjfélig,


MIKOR SORSOLOK?

Március 2-án a születésnapi Nia órán sorsolom a két nyertest, és itt a csoportban közzéteszem az eredményt.


MIRE HASZNÁLOM A VIDEÓKAT?

A honlapomon szeretnék pár, általam választott videót kitenni, szóval csak akkor vegyél részt a játékban, ha hozzájárulsz, hogy a honlapomon kint legyen a videód!


Tájékoztató

bottom of page