"Ha nőként őszintén kiteljesedsz és rálelsz az erődre, minden színtéren jelen tudsz lenni a jelenben!"
A saját idézetem, amit a Nia szült! :) Ő maga az erő, a női kiteljesedésem, mely által a jelenben tudok létezni!!!
Mert magadat választani egy jó döntés...magad mellett dönteni pedig egy jó választás!
Ezt Írtam róla (és még sok mást is):
"Én egy pillangóval díszített pólóban táncoltam... fel sem tűnt, nem tudatosan választottam, egyszerűen ez érkezett. Beálltam a tükör elé. Abban a pillanatban tudtam, hogy fókuszom origójában ez a pillangó áll majd és elindítottam a zenét. Ahogyan megérkeztem a térbe, úgy kezdtem lépkedni a pillangóm betűin. Könnyedén, szárnyalva azonosultam, átéltem, beleéltem. Egyszer azt olvastam, hogy emlékeznek, amit hernyó korukban tanultak. Én ott, akkor emlékeztem a bebábozódásom előtti időkre. Arra is, amikor mozdulatlanul vártam a változást. A változást, mely a Nia által a teljes átalakulás, metamorfózis végső állapotába érkeztetett engem.
Olyan ez, mint a repkedő pillangók a hasban! Bizsergető, belülről csiklandozó zabolátlan erő! Szerelem! Soha el nem múló..." (saját szellemi termék :) )
Köszönöm, hogy Veled lehettem Kinga ott és akkor, a Fehér Öves pompában, az örömben!