top of page

júl. 12., P

|

Cardoner Hotel, Dobogókő

Spirituális Detox Hétvége Dobogókőn Brezina Kingával

3 nap, két éjszaka, nagy levegő, minden tekintetben. Nem lesz holdtölte, sem újhold, de lesz szép csillagos ég, madárdal, Nia, közösség, lelkiség, csend és nyár.

Spirituális Detox Hétvége Dobogókőn Brezina Kingával
Spirituális Detox Hétvége Dobogókőn Brezina Kingával

Idő és helyszín

2024. júl. 12. 16:00 – 2024. júl. 14. 12:00

Cardoner Hotel, Dobogókő, Pilisszentkereszt, Fény u. 1, 2098 Magyarország

Az eseményről

Szeretettel várlak a spirituális detox hétvégére július közepén, ha kinyújtóznál testben és lélekben, kicsit letennéd a telefont, nagyokat sétálnál, megpihentetnéd a tekinteted a horizonton, kipihennéd a spirituális zajt, ami zúdul, ömlik ránk, hagynád, hogy az idegrendszered a saját természetes idejében regenerálódjon.Nem lesz holdtölte, sem újhold, de lesz szép csillagos ég, madárdal, esti Nia, közösség, lelkiség, csend és nyár.

Szállásunk, megpihenő helyünk Dobogókőn lesz, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás természetre néző, új szobákban. Van lehetőség egy ágyas elhelyezésre, felár ellenében. Az odajutáshoz telekocsikat szervezünk. Egy túracipő nem fog ártani senkinek.

A hétvége díja, amely tartalmazza a reggelit és a vacsorát, a belépést a spa részlegbe, 89 000 Ft, melyből az előleget, 29 000 Ft-ot kérek befizetni itt, a honlapomon április 19-ig! A második részlet 60 000 Ft lesz, melynek befizetéséről emailt fogok küldeni a résztvevőknek egy későbbi időpontban.

Ha bármi kérdésed van, keress bátran ITT. Várlak nagy szeretettel.

Jegyek

  • Spirituális Detox Hétvége

    Előleg számla. A maradék összeget (60000 Ft) egy későbbi időpontban fogom majd kérni, erről külön emailt fogok küldeni a résztvevőknek. A hétvége teljes díja tartalmazza a reggelit és a vacsorát, illetve a belépést a spa részlegbe.

    29 000,00 Ft
    +725,00 Ft szolgáltatási díj
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page