top of page

júl. 12., P

|

Cardoner Hotel, Dobogókő

Spirituális Méregtelenítő Nia Hétvége Dobogókőn július 12-14.

3 nap, két éjszaka, nagy levegő, minden tekintetben. Nem lesz holdtölte, sem újhold, de lesz szép csillagos ég, madárdal, Nia, közösség, lelkiség, csend és nyár.

Spirituális Méregtelenítő Nia Hétvége Dobogókőn július 12-14.
Spirituális Méregtelenítő Nia Hétvége Dobogókőn július 12-14.

Idő és helyszín

2024. júl. 12. 16:00 – 2024. júl. 14. 12:00

Cardoner Hotel, Dobogókő, Pilisszentkereszt, Fény u. 1, 2098 Magyarország

Az eseményről

Szeretettel várlak erre a a spirituális méregtelenítő hétvégére július közepén, ha kinyújtóznál testben és lélekben, kicsit letennéd a telefont, nagyokat sétálnál, megpihentetnéd a tekinteted a horizonton, kipihennéd a spirituális zajt, ami zúdul, ömlik ránk, hagynád, hogy az idegrendszered a saját természetes idejében regenerálódjon. Nem lesz holdtölte, sem újhold, de lesz szép csillagos ég, madárdal, esti Nia, közösség, lelkiség, csend és nyár.

Szállásunk, megpihenő helyünk Dobogókőn lesz, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás természetre néző, 4 csillagos új szobákban. Van lehetőség egyágyas elhelyezésre, felár ellenében. Az odajutáshoz telekocsikat szervezünk. Egy túracipő nem fog ártani senkinek.

A hétvége díja, amely tartalmazza a reggelit és a vacsorát, a belépést a spa részlegbe, 89 000 Ft, melyből az előleget, 29 000 Ft-ot kérek befizetni itt, a honlapomon május 15-ig! A második részlet 60 000 Ft lesz, amelynek befizetéséről emailt fogok küldeni a résztvevőknek egy későbbi időpontban.

Ha bármi kérdésed van, keress bátran ITT. Várlak nagy szeretettel.

Jegyek

  • Dobogókői Nia Hétvége

    Előleg számla. A maradék összeget (60000 Ft) egy későbbi időpontban fogom majd kérni, erről külön emailt fogok küldeni a résztvevőknek. A hétvége teljes díja tartalmazza a reggelit és a vacsorát, illetve a belépést a spa részlegbe.

    29 000,00 Ft
    +725,00 Ft szolgáltatási díj
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page