top of page

Nia Fehér Öves Tréning Brezina Kingával

Frissítve: 2023. okt. 27.

Ha szeretnéd a Niát tanítani, akkor ez az írás elsősorban neked szól. Én magam közel 15 éve tanítom a Niát, ezt testet-lelket mozgató, gyógyító szomatikus mozgásformát, és mint első magyarországi tréner abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az anyanyelvemen is át tudom adni a tanításhoz szükséges tudást.


 Fehér Öves Tréning Brezina Kingával, 2023 tavasz
Nia Fehér Öves Tréning Brezina Kingával, 2023 tavasz

Nia Fehér Öves Tréning Brezina Kingával / Art of Sensation White Belt with Kinga Brezina


A Nia tanítása egy több lépcsős képzési programon alapszik, aminek az első része az úgynevezett Fehér Öv, pontosabban az 'Art of Sensation - Wite Belt Training". Ezzel kezdünk el tanítani, ez az alapja mindennek.


Évente több képzést is tartok, személyesen és online is. A személyes tréning 6 napos, az online 16 hetes, óraszámban, elméletben, gyakorlatban ugyanannyi a kettő, ami 42 kontakt és 10 gyakorlati órát jelent.


A képzés alatt megismered a Fehér Öv 13 alapelvét, a fizikai/testi érzékelés szerepét, hogy hogyan adom át, amit érzékelek, az 52 mozdulatot, a testben rejlő öngyógyítási potenciál megnyitását.


A Nia tanári - Art Of Sensation White Belt tréninget magyar és anol nyelven tartom, a résztvevők azonnal alkalmazható, kézzelfogható tudást kapnak. A Fehér Öves anyag egészen friss, az alapító, Debbie Rosas az elmúlt pár évben frissítette, dolgozat át. 2023-ban két személyes tréninget tartottam egyet tavasszal és egyet ősszel, és 2024-ben három személyes időpontot tervezek itthon.


Nia Fehér Öves Tréning Brezina Kingával, 2023 ősz
Nia Fehér Öves Tréning Brezina Kingával, 2023 ősz


A tréning díja és mi történik a képzés végeztével


Mivel a Nia központ az USA-ban van, a tréning díját dollárban kell befizetned (1599 dollár), aminek a felét a regisztrációkor egy sima kártyás fizetésként tudod a portlandi központ felé kifizetni, a másik felét a tréning megkezdéséig kell nekem, a trénernek kifzietned.


A tréning végén nemzetközi oklevelet kapsz, a tanítás pedig liszensz díjhoz kötött, ami most havonta 34 dollár. Ennek befizetésével kapsz hozzáférést a név használathoz, a koreográfiákhoz, zenékhez, tanári anyagokhoz.


Ha felkeltettem az érdeklődésedet, látogass el a Tanárképzés menüpontba, ahol megtalálod a következő, általam tartott Nia Fehér Öves Tréning időpontjait! A konkrét jelentkezést pedig a központi, NiaNow honlapon kell majd indítanod. Ha további kérdésed van, keress bátran a Kapcsolat menüpontban! Nagy szeretettel várlak a Nia Fehér Öves Tréning Brezina Kingával című programomra!
Commentaires


bottom of page